Kommee Kurki Matkaparkki

Kommeen Kurjen pihaan mahtuu hyvin rauhaa rakastavan retkueen asuntoauto tai -vaunu “hyvän palvelun puskaparkkiin”. Kommee Kurki ei ole virallinen leirintäpaikka karavaanareille, vaan olemme räätälöineet palvelujamme niin, että voimme tarjota pihapaikan yhdelle asuntoautolle.

Myös lemmikit voivat tulla tähän matkaparkkiin.

Yömaksu sisältää valosähkön sekä veden täytön vesijohtovedellä. Paikka on käytössänne klo 14 lähtien ja luovutus on klo 12.

Pihapaikka on sorapihan nurkassa, joka rajoittuu kuvissa näkyvään peltoon sekä ulkorakennukseen, jossa on sähkopistoke.

Läheisellä lintujärvellä asustaa kurkia ja laulujoutsenia, ja nämä isot linnut tekevätkin alueen äänimaisemasta erikoisen. Kurjet myös kaartavat usein aivan pihan läheltä syömään lähipelloille, joten aina joskus voit nähdä kurjen näyttävän ylilennon.

Läheisen nuotiopaikan vieressä on hämähäkki- ja lautakeinu. Toisella puolella piha-aluetta, talomajoituksen rakennuksen vieressä, on pieni hiekkalaatikko ja liukumäki sekä puutarhakeinu.

Saatavilla olevat lisäpalvelut, jotka tilataan sähköpostitse ja maksetaan paikan päällä joko tasarahalla tai korttimaksuna:

– saunavuoro persoonallisessa kärrysaunassa hintaan 20 €/1,5 h

– nuotiopuut 5 €/kerta (metsäpalovaroitusvaraus)

– lepohetki Tentsile-puuteltassa päivällä privaatissa Kommeen Kurjen puumajoitusleirissä lintujärven rantamilla klo 12-15 alkaen 45 €

– rentouttava ja luontoluksuksen maksimoiva äänimaljahoito Tentsile-puuteltassa

Lähin uimaranta on Houhajärven eteläpäässä sijaitseva pieni mutta mukava Vesaranta n. 6 km päässä (Maurialantie 433). Isomman uimarannan makuun pääsee keskustassa Kaalisaaren rannalla (Saarikatu 1 a), ja kiva, vähän pienempi ranta on Alasenranta (Jaatsinkatu 10).

Samassa pihassa oleva talomajoitus sekä lintujärven rannassa oleva Tentsile-leiri saattavat olla käytössä, ja pyydämmekin kunnioittamaan toisten rauhallista oleilua kuten mekin kunnioitamme vieraidemme rauhaa. Asumme myös itse samalla tontilla.

Hintaan sisältyvät palvelut: Sähkö, Vesi

Lisätietoja matkaparkkien varaamisesta sivustolla: https://www.matkaparkki.com/matkailijalle/

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.