Kohteet ja alue-esittelyt

 • Keikyä

  Keikyä

  Keikyä sijaitsee Kokemäenjoen partaalla. Joki vaikuttaa monella tavalla kylän arkeen: sen varrella on kaunis puistoalue, jossa on lasten uimaranta laitureineen ja kuivan maan matonpesupaikka.

  Lue lisää »
 • Kiikka

  Kiikka

  Kaarlo Sarkian kotitanhuan Kiikan juuret ovat syvällä satakuntalaisessa mielenmaisemassa. Kokemäenjokilaakson kulttuurimaisemaan voi tutustua esimerkiksi maatilamatkaillen Ala-Hannulan tilalla tai Kinnalan Koukulla, jossa sijaitsee valtakunnallisesti noteerattu suojeluskuntamuseo.

  Lue lisää »
 • Kiikoinen

  Kiikoinen

  Kiikoisten kunta liittyi osaksi Sastamalaa vuoden 2013 alussa. Kiikoisilla on edelleen vahva paikallisidentiteetti, johon kuuluu muun muassa heinäkuussa jo 44. kerran järjestettävä koko perheen kansanmusiikki- ja kansantanssitapahtuma Kiikoisten Purpurit.

  Lue lisää »
 • Mouhijärvi

  Mouhijärvi

  Mouhijärvi on yksi Sastamalan nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä alueista. Matkailijalle Mouhijärvi tarjoaa niin kuninkaallisen huvilan Villa Royalin loistoa kuin luonnon rauhaa vaikkapa patikoiden tai meloen Otamussillan virkistysalueella.

  Lue lisää »
 • Sastamala

  Sastamala

  Sastamala on vireä maalaispaikkakunta, jossa on monenlaista nähtävää ja koettavaa matkailijalle. Täällä sijaitsee muun muassa valtakunnallinen suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, kirjailija Mauri Kunnaksen piirroshahmojen pohjalta syntynyt Herra Hakkaraisen talo sekä Tyrvään Pyhän Olavin kirkko, jossa historia ja Kuutti Lavosen ja Osmo Rauhalan nykytaide kohtaavat vaikuttavalla tavalla.

  Lue lisää »
 • Suodenniemi

  Suodenniemi

  Suodenniemen maisemaan kuuluvat lukuisat järvet, joista voi nauttia esimerkiksi kalastaen. Suodenniemellä risteilee myös monia luontopolkuja, jotka kutsuvat matkailijat patikoimaan.

  Lue lisää »
 • Vammala

  Vammala

  Vammala tunnetaan elinvoimaisena kulttuuriseutuna, jonka ytimen muodostavat kirjallisuus ja kirkot. Paikkakunnalla sijaitsevat muun muassa valtakunnallinen suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, kirjailija Mauri Kunnaksen piirroshahmoista ideansa saanut Herra Hakkaraisen talo sekä Tyrvään Pyhän Olavin kirkko, jossa historia ja Kuutti Lavosen ja Osmo Rauhalan kirkkotaide kohtaavat vaikuttavalla tavalla.

  Lue lisää »

SIVUN KOHTEET KARTALLA