Kiviniityn Kotieläinpuisto

Unohtumattomia elämyksiä ja hauskaa tekemistä koko perheelle

3.7/5 - (71 votes)

Kiviniityn Kotieläinpuisto tarjoaa tilaisuuden tulla tutustumaan yli 30 eläinlajiin. Tavallisten suomalaisten maatilan eläinten lisäksi puistossa asuu myös vieraampia lajeja kuten strutseja ja mufloneita.

Meillä Kiviniityn eläinpuistossa pääset turvallisia kotieläimiä lähelle. Haluaisitko silittää lampaita tai syöttää kaneille ja marsuille voikukanlehtiä?

Eläinten lisäksi puiston alueella on monenlaisia aktiviteetteja ja tekemistä kaiken ikäisille. Talutusratsastus ponilla on unohtumaton elämys ja leikkialueen vaijeriliukuradalla huimapäät saavat vauhdikkaat mutta turvalliset kyydit.

Kiviniityn Kotieläinpuisto on viihtyisä kesäretkikohde, jossa viihdyt vaikka koko päivän. Voit ottaa mukaasi omat eväät tai käyttää eläinpuiston terassikahvilan ja kioskin palveluita. Alueelta löytyvät monet hyvin varustellut grillikatokset takaavat retkitunnelmaan pääsyn.

Lainaa vierailusi ajaksi käyttöön vetokärryt, joissa eväät ja tavarat kulkevat mukavasti mukana. Kaikki kotieläinpuiston eläimet tapaat noin kilometrin mittaisen, helppokulkuisen reitin varrella.

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.7/5 - (71 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.