Kiskokabinetti & Marskin salonkivaunu

3.5/5 - (22 votes)

Valtatie 12 varrella sijaitseva Kiskokabinetti on 1966 perustettu liikenneasema, joka tarjoaa maittavaa ruokaa ja kahvilatuotteita. Erotumme nykyään niin yleisistä konseptihuoltoasemista alusta asti itse valmistetulla ruoallamme sekä hyvällä palvelullamme. Palvelustamme esimerkkinä vaikkapa se, ettei meillä asiakkaiden tarvitse palauttaa itse astioitaan. Tarjoamme arkisin lounasta kello 11–14 ja päivittäin listaruokia 11–20. Olemme päivittäin auki aamusta iltaan.

Kuten nimestämme voi päätellä, asemamme teemana ovat junat ja rautatiet. Itse päärakennus on tehty muistuttamaan juna-asemaa ja tontillamme nököttää höyryveturi, resiinoita ja kaksi junanvaunua. Näistä mielenkiintoisin nähtävyys on pihallamme vuodesta 1969 seissyt Mannerheimin salonkivaunu. Tämä vaunu oli osa marsalkka Carl Gustaf Emil Mannerheimin toisessa maailmansodassa käyttämää junaa. Samaisessa vaunussa Mannerheim ja Hitler neuvottelivat 1942 Mannerheimin 75-vuotissyntymäpäivänä. Vaunu on kesäaikaan avoinna yleisölle ja sinne on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.5/5 - (22 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.