Kelarannan kesäteatteri

3.2/5 - (5 votes)

Sastamala / Suodenniemi / Kelarannan Kesäteatteri

Kelarannan kesäteatterin esityksiä  Suodenniemi-viikolla.

Lisätiedot päivittyvät Suodenniemi-viikon sivuille

Esitykset 2.7. – 9.7.2023
Suodenniemen Kelaranta | Kelaranta 2, 38510 Sastamala
LIPUT
Liput 15€

Ennakkoliput ja ryhmävaraukset:
Veli Haapanen 0400 232949 tai

ESITYKSET 2023
2.7. klo 18.00
4.7. klo 18.00
6.7. klo 18.00
9.7. klo 18.00

Liekö kotoisissa asioissa montakaan yhtä voimakasta tunteiden nostattajaa kuin on yksityistien hoito. Tien kunnosta ainakin on yleensä monta mielipidettä: ”Ei poijaat kestä persus merivettä. Kyllä yks kuorma soraa täytyy piisata.” Saati sitten tien paikasta: ”Sillai vaan mutkat suoriksi, vaikka kulkuväylä onkin siirtynyt jo monta senttiä mun mailleni!”

Märkäjärventien kuntoa tarkastellaan Kelarannan Kesäteatterissa heinäkuun alussa. Saattaa olla, että myös Väylävirastolla on joitain suunnitelmia tiekunnan harmiksi. Tienpidosta riitelevät tuttuun tapaan ainakin Anne Hakala, Nita Saarenmaa, Veli Haapanen, Tanja Forsten ja tietysti myös Hakalan Hartsa. Parin vuoden tauon jälkeen lauteilla nähdään myös Nokkamaan komedienne Leila Rintala. Ja koska tappelu on

Kelarannan kesäteatterin ohjelmat ja aikataulut löydät myös Kesäteatterit -sivustolta: kesateatterit.fi/sastamala-suodenniemi-kelarannan-kesateatteri/

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.2/5 - (5 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.