Keikyän riippusilta

Jos liikut moottoriajoneuvolla Keikyän suunnalla, pysäköi se ja tee pieni kävelylenkki. Ylitä Kokemäenjoki kevyen liikenteen siltaa pitkin ja ihaile viehättäviä näkymiä molemmin puolin. Keikyän riippusilta on Suomen pisin puurakenteinen riippusilta, 228 metriä. Se rakennettiin vuonna 1948, silloisen Keikyän kunnan ja seudun suurimman työnantajan Finnish Chemicalsin rahoituksella.

Silta sijaitsee Sastamalan Keikyässä Kokemäenjoella, Myllytien ja Peevontien välissä, Myllytie 22, 32740 Sastamala

Keikyän riippusilta on tällä hetkellä käyttökiellossa remontin vuoksi, mutta siltaa pääsee kyllä ihailemaan ja joen voi ylittää voimalaitoksen kohdalta. 

Syksyllä 2019 Keikyän Perikunta ry vuokrasi sillan Sastamalan kaupungilta, tarkoituksena kunnostaa silta vuoden 2020 aikana. Silta korjataan talkootyönä ja remontin etenemistä voi seurata Korjaus-projektin sivulla ja blogissa https://www.keikyanriippusilta.fi/

 

Kohteen yhteystiedot

  • Osoite
    Myllytie 33, 32740 Sastamala

Käyttäjien arviot kohteesta

Keikyän riippusilta

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.