Kärppälän ratsutila

4/5 - (22 votes)

UPEAT TILAT MAHDOLLISTAVAT MONIPUOLISEN TOIMINNAN 

Kärppälän Ratsutila sijaitsee Sastamalassa, 45 km päässä Tampereelta, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme monipuolista ja ammattitaitoista hevostoimintaa. Tilan upeat puitteet soveltuvat laadukkaaseen valmennukseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Samassa pihapiirissä sijaitseva Mattilan Majatalo tarjoaa idyllistä majoitusta: https://mattilanmajatalo.fi/

Kilpailutoiminta

Kärppälän Ratsutilan 2019 valmistunut maneesi on tallin ja kisakentän välittömässä läheisyydessä. Ratsastuspohjana on hiekka. Runsaat ikkunat ja hyvä valaistus tekevät puuhallista valoisan ja viihtyisän. Toisen kerroksen kahvilasta on näköyhteys maneesille sekä ulos kisakentälle.

Tilamme tarjoavat erinomaiset puitteet koulu- ja estekilpailujen järjestämiseen ympäri vuoden. Lämmitetty maneesi ja sen kokousvarusteltu kahvio soveltuvat loistavasti myös tunti- ja teoriaopetukseen. Tarjoamme tilojamme myös seuroille ja yhdistyksille kilpailujen järjestämiseen sekä oman valmentajan kanssa järjestettäviin valmennuksiin. Omatoimiseen ratsastukseen varattaessa maneesin lisäksi käytössä on kenttä ja reilun kahden kilometrin kivituhkapohjainen turvallinen rata.

Kärppälän Ratsutilalla on myös mahdollisuus kuntouttaa ja valmentaa hevosia vesikävelymatolla. Matto on varattavissa tallimestarilta.

Virkistystoimintaa ryhmille

Meille ovat tervetulleita myös työpaikkojen tyky- ja tyhypäivien ryhmät. Järjestämme 5–15 hengen ryhmille juuri heille sopivaa toimintaa. Kaikki virkistystoiminta suunnitellaan kullekin ryhmälle erikseen. Meidän kautta onnistuu myös ruokailun järjestäminen samassa pihapiirissä sijaitsevassa viihtyisässä Mattilan Majatalossa. Myös maneesin kahvila- ja kokoustilat ovat käytettävissä.

Tervetuloa tutustumaan Kärppälän Ratsutilaan!

Kärppälän Ratsutilan tallimestari p. 050 564 5800
Kärppälänraitti 112, 38220 Sastamala

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4/5 - (22 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.