Tyrvään Mantan ja Annastuunan parannuskonsteja

Rate this post

Kansanparantaja Amanda Jokinen ja tarinankertoja Annastuuna Korkeemäki

ROOLIOPASTUS: TYRVÄÄLÄINEN KANSANLÄÄKINTÄ JA ELÄMÄNMENO 1900-LUVUN TAITTEESSA

Tervetuloa kuulemaan, miten tehdään kaurakääre, mihin mansikkavoidetta käytetään ja millä tropilla saadaan pysähtynyt seinäkellokin käymään. Samalla Manta kertoo, mistä ja millaisia kirjeitä asiakkaat hänelle lähettävät. Annastuuna tietää vanhoja konsteja ja taikoja, kun hän on niitä pikkuplikasta saakka painanu miäleensä.

Hän antaa Tyrvään murteella ohjeita, kuija syyliä poistetaan villalankalla hianaamalla, millai tropataan kipeetä hevosen jalkaa ja mimmoset verempirätyssanat tarttee osata, jos haava juaksee kamalasti verta!

 

MANTA JA ANNASTUUNA TULEVAT KÄYMÄÄN

Mantan ja Annastuunan voi tilata kertomaan parannuskonsteistaan vaikkapa erilaisiin perhe- ja sukujuhliin, illanviettoihin, tapahtumiin ja yrityksen virkistyspäivään tai ryhmäretken lounastauon yhteyteen.

 

ROOLIOPASTUKSEN TIEDOT

Hinnat 
30 minuuttia 90 €
45 minuuttia 110 €
1 tunti 130 €
Hinnat sisältävät alv:n 24 %
Varaukset Sastamalan matkailuneuvonta, puh. 0400 229 142 / sähköpostilla

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Rate this post

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.