Kahvila Pukstaavi

Kahvila Pukstaavissa voi nautiskella lounasbuffet´n antimista, herkutella paikan päällä valmistetuilla leivonnaisilla, nauttia kupin kuumaa tai virkistävän juoman yhdessä kaupungin kauneimmista miljöistä, suomalaisen kirjan museo Pukstaavin tiloissa. Kesällä kahvilan asiakkailla on mahdollisuus paistatella päivää myös aurinkoisella terassilla sekä Pukstaavin viihtyisässä pihapiirissä.

Kahvila on avoinna ma-la klo 10.00–16.00. Herkullinen lounasbuffet keittovaihtoehtoineen sekä monipuolisine salaattipöytineen on katettuna arkisin klo 11.00–14.00. Kesäaikana 1.6.–9.8. kahvila on avoinna ma-su klo 10.00-17.00 ja lounas on tarjolla päivittäin, myös viikonloppuisin.

Kahvila Pukstaavi tarjoaa viihtyisät puitteet myös erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen sekä palvelee erilaisissa tilaustarjoilutarpeissa. Tilaustarjoiluja koskevat tiedustelut: Marja-Riitta Tuominen, 040 194 7920,

Tervetuloa viihtymään!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Kahvila Pukstaavi

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.