Kahvila Pukstaavi

Tervetuloa viihtymään!

Kahvila Pukstaavi on tunnelmallinen lounaskahvila, joka sijaitsee suomalaisen kirjan museo Pukstaavin yhteydessä Sastamalan kirjakorttelissa. Kahvila sijaitsee museon ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on esteetön kulku myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa.
Kesällä kahvilan asiakkailla on mahdollisuus paistatella päivää myös aurinkoisella terassilla sekä Pukstaavin viihtyisässä pihapiirissä.

Kahvila tarjoaa runsaan valikoiman suolaisia ja makeita herkkuja, kuumia ja kylmiä juomia sekä paikallisia tuotteita, kuten Virtamies Bäckmanin hedelmälimonaadeja ja Vanhakylä Gårdin tuorepuristettua omenamehua. Kahvilan lounasbuffet on tarjolla arkisin klo 11-14.

Kahvila Pukstaavi tarjoaa viihtyisät puitteet myös erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen sekä palvelee erilaisissa tilaustarjoilutarpeissa. Tilaustarjoiluja koskevat tiedustelut: Marja-Riitta Tuominen, 040 194 7920,

Tervetuloa viihtymään!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Kahvila Pukstaavi

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.