Kahvila KodinSydän

5/5 - (1 vote)

Palvelua suoraan sydämestä!

Kahvila KodinSydän Sastamalassa on 2018 perustettu kahvila, joka tunnetaan suoraan sydämestä tulevasta, ystävällisestä ja iloisesta palvelusta. Olemme perheyritys, jossa työskentelee työlleen sitoutuneita alan ammattilaisia.

Maalaishenkinen kahvilamme sijaitsee K-Citymarketin yhteydessä, valtatien 12 varrella. Meille on helppo tulla sekä ostosten yhteydessä että ohikulkumatkalla. Meillä käykin paljon paitsi sastamalalaisia kanta-asiakkaita myös mökillään vierailevia lomalaisia ja muita matkailijoita. Valmistamme maistuvan aamiaisen, herkullisen lounaan ja tuoreita leivonnaisia, jotka voit nauttia meillä paikan päällä tai ottaa mukaasi.

Lämpimästä tervetuloa!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

5/5 - (1 vote)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.