Innovaatiokeskus Voimarinne

Hoikan Helmen juhla-, kokous-, koulutus- ja saunatilat tarjoavat tilaisuuden yhdessäoloon viihtyisässä ympäristössä Riippilänjärven rannalla Sastamalassa.

4.3/5 - (6 votes)

Innovaatiokeskus Voimarinne sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Sastamalan Karkussa, Riippilänjärven rannalla. Karkku ympäristöineen kuuluu kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen alueeseen ja tarjoaa runsaasti mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Voimarinteellä voit nauttia monipuolisista koulutus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluista. Valittavana on kauneudenhoitopalveluita, hieronta- ja kuntoutuspalveluita, urheiluvalmennusta, koulutus- ja kehittämispalveluita yksittäisille henkilöille ja työyhteisöille sekä tehostetun palveluasumisen palvelut lyhyt- tai pitkäkestoiseen asumiseen. Sauna- ja kokoustila Hoikan Helmi tarjoaa hulppeat puitteet viihtymiseen, ulkoalueilla on käytettävissä beach-kenttä, grillipaviljonki, terveysliikuntamaa, palloilualue ja kuntorata. Kuntosali, terapia-allas, sisäkiipeilyseinä ja koulutustiloja löytyy talon sisätiloista. Elämyksellistä ohjelmaa järjestämme ryhmille kokousten tai tapahtumien oheen kesät talvet, yksinkin pääsee viihtymään esimerkiksi vesijumppaan tai kosmetologien hoitoihin.

Tervetuloa Voimarinteelle!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.3/5 - (6 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.