Idyllinen pirtti Ellivuoressa

3.2/5 - (5 votes)

Tietoja kohteesta

Tämä remontoitu 100-vuotias idyllinen pirtti vuokranantajan pihapiirissä. Kohde aivan Ellivuori Resortin vieressä (300m).Terassilta näkymä järvelle ja Ellivuoren uimaranta ja palvelut kirjaimellisesti kivenheiton päässä.Meteli ei kuitenkaan kuulu sisälle. Viikon vuokrauksiin kuuluu rantasaunan ja oman uimarannan käyttö sovittuna iltana noin klo 18-21. Mahdollisuus vuokrata soutuvenettä tai vesijettiä omasta rannasta.Tässä ainutlaatuisessa ja rauhallisessa lomakohteessa on helppo rentoutua.

Tila

Iso pirttihuone jossa parisänky sekä pikkumakkarissa retkisänky. Lisä yöpyjä mahdollinen levitettävässä retkisängyssä/patjalla. Myös vauvan retkisänky saatavissa ilman veloitusta (muista ilmoittaa!)

Vieraan pääsy

Koko pirtti käytössä terasseineen sekä rantasauna sovitusti. Talo on pihapiirissämme, oman talon vieressä mutta pidetään oma rauha kuitenkin puolin ja toisin.

 
Tutustu kohteeseen alla olevasta linkistä:

Kohteen yhteystiedot

  • Osoite
    Ellivuori

Käyttäjien arviot kohteesta

3.2/5 - (5 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.