Huitun tila

4.9/5 - (9 votes)

Huitun tila on Sastamalan Mouhijärvellä sijaitseva vanha maatila. Halusimme säilyttää sukutilan ja muutimme perheemme kanssa Espoosta Sastamalaan. Kasvatamme tilalla suomenlampaita, norjalaisia rygja-lampaita sekä ahvenanmaanlampaita ja meillä on myös muutama suomenhevonen. Toivottavasti jonain päivänä myös kanoja.

Myymme tunnelmallisesta tilapuodissamme oman tilan tuotteita eli karitsanlihaa, omasta villasta kehrättyä villalankaa ja lampaantaljoja. Olemme kutoneet omasta villalangasta ihania villasukkia, lapasia ja pipoja. Otamme puotiin myyntiin myös pieniä eriä paikallisten käsityötaitajien tuotteita.
Järjestämme tilalla erilaisia tapahtumia. Syksyllä osallistumme valtakunnalliseen Osta tilalta- päivään, joulun aikaan on pihalla Joulumarkkinat sekä Palmusunnuntaina tilalla ollaan pääsiäistunnelmissa. Tapahtumistamme löydät lisätietoja nettisivuiltamme sekä tilan Facebook- sivulta.
Tilapuoti on avoinna lihasesonkina lauantaisin klo 11–13. Muina aikoina sekä ryhmille (10–30 hlöä) puoti avataan sopimuksen mukaan.
Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinun näköinen tilavierailu! Voit myös seurata meitä Facebookissa
www.facebook.com/huituntila

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.9/5 - (9 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.