Herra Hakkaraisen talo

Seikkailua varten valmiina

3.9/5 - (438 votes)

Herra Hakkaraisen talo perustuu rakastetun lastenkirjailija Mauri Kunnaksen tuotantoon. Herra Hakkarainen viehättää ihastuttavalla tavallaan kävellä läpi Kunnaksen kuvittamien maailmojen niiden tapahtumista sen kummemmin piittaamatta. Hän on Sastamalan (ja ehkä jopa koko maailman!) tunnetuin unissakävelijä.

Herra Hakkaraisen talossa on mahdollisuus leikkiä kotia Herra Hakkaraisen omassa kodissa, miekkailla kuin ritarit ritarien salissa lohikäärmeen tarkkailevan katseen alla, vierailla avaruudessa tutustumassa niin planeettoihin kuin avaruusmatoihinkin sekä nautiskella rauhallisesta toritunnelmasta 1800-luvun vanhan kaupungin torilla.

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha polkuautoineen on avoinna toukokuusta lokakuun loppuun. Tämä tarkoittaa sitä, että polkuautoilusta pääsee nauttimaan pitkälle syksyyn!

Herra Hakkaraisen talon yhteydessä sijaitsevasta Ihanien tavaroiden kaupasta voi osta hauskan retken päätteeksi jonkin mukavan matkamuiston. Ihanien tavaroiden kaupassa voi käydä myös ostamatta lippua Herra Hakkaraisen taloon.

Kuvat Laura Vanzo

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.9/5 - (438 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.