Herkkujuustola

4.2/5 - (11 votes)

Herkkujuustola tarjoaa elämyksiä, juustonautintoja sekä aitoa suomalaista lähiruokaa. Meillä nautit paikan päällä valmistettua juustoja ja näet, miten juustot tehdään käsityönä. Herkkujuustola on kotoisa taukopaikka Sastamalan Häijäässä Tampere–Pori-valtatien varrella. Kaiken keskiössä on juusto, johon suhtaudutaan kaikella rakkaudella, kunnioituksella ja intohimolla.

Maista juustoja
Herkullinen juusto on nautinto! Herkkujuustolassa voit maistaa aitoja suomalaisia lähijuustoja. Maisteluvalikoima muuttuu päivittäin.

Näe juuston valmistus
Herkkujuustolassa tehdään käsityönä erikoisjuustoja. Raakamaito tuodaan juustolaan jokaisena arkiaamuna ja siitä tehdään paikan päällä erikoisjuustoja sekä kirnuvoita ja lähijogurttia.

Nauti hyvästä ruoasta
Herkkujuustolan ravintolassa voit nauttia herkullisia juustoruokia ja kauden makuja. Meillä on vaihtuva lounaslista ja ala carte -menu. Raaka-aineemme tulevat läheltä ja juustot valmistetaan paikan päällä.

Osta juustot kotiin
Herkkujuustolasta saat ostaa suussasulavat juustot kotiin vietäväksi. Juustolasta saa myös torstaisin tuoretta meijerivoita. Herkkujuustolan juustot pakataan aina kauniisti ja annamme mukaan myös hyviksi havaitut reseptit.

 

Tervetuloa ryhmämatkalle herkkujuustolaan
Herkkujuustolassa pääset mukaan opastetulle matkalle juustojen maailmaan. Tule maistelemaan juustoja ja tutustumaan juuston valmistukseen. Meillä voit myös nauttia kahvia, lounasta tai päivällistä valintasi mukaan.

Varaa ryhmällesi sopiva paketti sähköpostilla tai numerosta 050 471 6899.

Pakettiin kuuluva lounas on kyseisen päivän lounas ja päivälliselle on valittavissa ateria kahdesta vaihtoehdosta.
Ryhmän minimikoko on 15 henkilöä.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.2/5 - (11 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.