Ellivuori ski center & bike park

Laskettelukeskus ja Bike park

3.4/5 - (25 votes)

Ellivuori Ski center

Ellivuoressa on kuusi valaistua ja lumetettua rinnettä, pulkkamäki, 6 hissiä ja snowpark. Rinteet ovat monipuoliset – vaikeusasteita löytyy vihreästä mustaan. Pikku Elli tarjoaa vasta-alkajille loistavat puitteet lasketteluharrastuksen aloittamiseen. Naruhissi ja sompahissi vievät pienemmätkin laskettelijat turvallisesti ylös. Hotellin rinne soveltuu hyvin myös vasta-alkajille ja se onkin meidän pisin ja suosituin rinteemme.

Ellivuoren etupuolelta löytyy pujottelijoiden suosikit Vanha Elli ja Kärppärinne, jotka tarjoavat hieman jyrkkyyttä lasketteluun. Takarinteiltä löytyy vielä Kostin rinne, josta löytyy talven aikana erilaisia erityissuorituspaikkoja aina dance floorista reileihin, presseihin ja hyppyreihin. Myös Kärppärinteen alkupäästä löytyy muutama erityissuorituspaikka.

Tarjoamme myös hiihdonopetusta sekä lasketteluun että lautailuun ja vuokraamostamme löytyy välineitä molempiin lajeihin.

Ellivuori Ski Center Oy
Karkunkyläntie 600, 38130 Sastamala

Bike park

Kesäisin bike parkissamme on 8 erilaista reittiä sinisestä mustaan. Suurin osa radoistamme on metsässä ja olemme pyrkineet pitämään Ellivuori Bike Parkin enduro-henkisenä alamäkipyöräkeskuksena. Meillä on myös yksi rinteeseen rakennettu helppo sininen reitti. Viereisellä uimarannalla pääset pulahtamaan pyöräilyn jälkeen viilentävään veteen. Tarjoamme myös pyörien pesumahdollisuuden.

Vuokraamostamme löytyy eri kokoisia suojavarusteita sekä alamäkipyöriä yli 140 senttisille.

Bike Parkin käyntiosoite ja lipunmyynti sijaitsevat osoitteessa Ellivuorentie 100

 

Puhelinnumerot:

Hiihtokeskus ja Bike park 010 8395411
Vuokraamo 010 8395414
Kahvio 040 7795623
Hiihtokoulu 010 8395416

 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

3.4/5 - (25 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.