Ellivuori Resort

4.4/5 - (423 votes)

Tarjoamme majoitus- ja ravintolapalveluja Sastamalan Ellivuoressa. Ellivuori Resortin alueella on monipuolisia majoitusmahdollisuuksia: hotelli, chaletit, Ellivuori suites, huoneistot, huvilat ja leirintäalue. Alue on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava. Tasokasta mökki- ja huvilamajoitusta rakennetaan jatkuvasti lisää. Erilaiset saunat, kuten rantasavusauna ja viikinkihenkinen rautasauna, sekä erikokoiset kokous- ja ravintolatilat mukautuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Alueella on kolme sähköauton latauspistettä, jotka toimivat ToloGo-sovelluksella.

Ellivuori Resort tarjoaa erilaisia aktiviteetteja muun muassa työporukoille, tyhy- ja tyky-toimintaan, retkille ja virkistäytymiseen. Toimintaa ja tekemistä on kaikenikäisille kävijöille. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi sähköfatbiket, kiipeilypuisto, minigolf, keilaus, kuntosali, Viihdekeskus Sport Lounge, SimWay-ampumasimulaattori ja padelkentät (kesäkausi) sekä kauneushoitola ja putiikki. Uutuutena Ellivuoressa ovat aidot ja herkulliset luontoruokailut, eräruokakurssit ja illalliset luonnossa tai laavulla – tai vaikkapa saunalla – ympäri vuoden! Alueella on myös nuotiopaikka rantasaunan liepeillä ja laavu matkalla Pirunvuorelle.

Kävelyetäisyydellä on paljon virkistys- ja harrastusmahdollisuuksia. Alueen luonto ja reitistöt, mukaan lukien vesireitit, ovat upeita. Luonnonsuojelualueiden ja aktiviteettien lisäksi Sastamalan seutu ja Ellivuori ovat täynnä mielenkiintoisia kulttuurikohteita ja -tapahtumia.

Tutustu lisää sivuilla: Aktiviteetit Resortin alueella

Luontoreitit Ellivuoressa, ladattava pdf-kartta: Ellivuoren alueen reittikartta2022

Katso tästä Ellivuoren patikointi- ja pyöräilyreittien kartta reittikuvauksineen.

ELLIVUORI RESORT
Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala
+358 3 51 923 Vastaanotto / Ravintola / Pöytävaraukset, ravintolan aukioloaikojen mukaisesti
+358 3-51 921 Ellivuori Resort myyntipalvelu / arkisin 9-16

http://www.ellivuoriresort.fi 
www.facebook.com/Ellivuorisport
www.instagram.com/ellivuoriresort_official

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.4/5 - (423 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.