Ellivuori Resort

Tarjoamme majoitus- ja ravintolapalveluja Sastamalan Ellivuoressa. Ellivuori Resortin alueella voi majoittua myös huoneistoissa ja mökeissä. Alue on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava. Tasokasta mökki- ja huvilamajoitusta rakennetaan jatkuvasti lisää. Erilaiset saunat, kuten rantasavusauna tai viikinkihenkinen rautasauna sekä erikokoiset kokous- ja ravintolatilat mukautuvat hyvin käyttötarkoituksen mukaan. 

Majoitushintaan sisältyy aamiainen sekä langaton internet -yhteys. Hotelliasiakkaille pysäköinti on veloitukseton.

Kävelyetäisyydellä on kymmeniä virkistys- ja harrastusmahdollisuuksia. Alueen luonto ja reitistöt, mukaan lukien vesireitit ovat upeita. Lunnonsuojelualueiden ja aktiviteettien lisäksi Sastamalan seutu ja Ellivuori ovat täynnä mielenkiintoisia kulttuurikohteita ja -tapahtumia.

Ellivuoressa on myös hyvin aktiviteetteja keliin kuin keliin. Kiipeilypuisto, minigolf, keilailu, kuntosali, viihdekeskus sport lounge,  padelkentät sekä golfsimulaattori. Alueella on myös nuotiopaikka rantasaunalla ja laavu matkalla Pirunvuorelle. Tutustu lisää sivuilla: Aktiviteetit Resortin alueella

Luontoreitit Ellivuoressa, ladattava pdf-kartta: Ellivuoren alueen reittikartta2022

Katso tästä Ellivuoren patikointi- ja pyöräilyreittien kartta reittikuvauksineen.

HOTEL ELLIVUORI
Ellivuori Resort
Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala
+358 3 51 923 Hotelli ja ravintola, ravintolan aukioloaikojen mukaisesti
+358 3-51 922 Hotellin myyntipalvelu / arkisin 9-16


http://www.ellivuoriresort.fi 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Ellivuori Resort

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.