Ekojärven tila – Ekojärvi Ranch

Ekojärven tila on keväällä 2021 avattu ihastuttava eläinpiha Ekojärvellä.  Eläinpihalta löytyy ylämaankarjaa, alpakoita, kääpiövuohia, lampaita, aaseja, kanoja ja lukuisia muita lintuja sekä kissoja ja koiria. Uusia asukkaita iloiseen joukkoon tulee pitkin vuotta. Osa asukkaista kulkee tilalla vapaana ja eläimiä on lupa rapsuttaa aitausten ohjeiden mukaisesti.

Tilalta löytyy kesäaikaan myös Farmicafee ja Tilapuoti, jotka ovat auki kotieläinpihan aukioloaikojen mukaisesti. Tilapuodissa on myynnissä on ylämaankarjan laadukasta lihaa sekä muiden paikallisten tuottajien tuotteita. Lisäksi tilalla voi järjestää kaverisynttäreitä ja kesäisin pidetään lastenleirejä. 

Tilan aktiivista menoa ja kuulumisia pääset seuraamaan Facebookissa www.facebook.com/ekojarventila  sekä Instagramissa www.instagram.com/ekojarventila/

Tervetuloa Ekojärven tilalle!

Kesä 2021

Eläinpiha on avoinna joka päivä klo 11-17. Seuraa muutoksia ja ajankohtaisia ilmoituksia  Facebookissa.
Hinnasto:
-7€/henk.  Alle 3v ilmaiseksi.
-25€/perhelippu 4 henk. 
Lisähenkilöt perhelippuun +5€/henk
 
 
 
 
 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Ekojärven tila – Ekojärvi Ranch

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.