Bussilla keskelle Sastamalaa

Hyppää bussin kyytiin ja vietä huoleton kesälauantai Sastamalassa!

Länsilinjat ja Sastamalan kaupunki toivottavat sinut tervetulleeksi viettämään huoletonta kesälauantaita Sastamalaan! Sastamalan keskusta on juuri sopiva lähimatkailu- ja päiväkohde, joka tarjoaa tekemistä ja koettavaa, olitpa sitten liikkeellä perheen kera, siipan kanssa tai kaveriporukalla.

Tervetuloa Herra Hakkaraisen kotikaupunkiin!

Herra Hakkaraisen talo ja Kirjamuseo Pukstaavi Sastamalan keskustassa sijaitsevassa kirjakorttelissa pitävät huolen siitä, että lomapäivästä tulee ikimuistoinen. Kirjailija Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva elämyskohde Herra Hakkaraisen koteineen ja hurjan hauskoine autopihoineen johdattelevat niin isot kuin pienetkin ihmiset leikin tiimellykseen. Hakkaraisen talon naapurissa, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa taas sukelletaan kirjojen ja tarinoiden maailmaan – löydätkö sinä junan, jossa matkustavat Pupu Tupuna sekä Tatu ja Patu? Leikkiessä tulee tietysti nälkä ja keskustasta löydät useita paikkoja helpottamaan koko porukan ruoka- ja herkkutuskaa.

Hyvää ruokaa ja rentoa joutenoloa aikuiseen makuun

Pukstaaviin kannattaa suunnata myös isompien lasten kanssa tai ihan aikuisporukalla. Pako museosta -pakohuone haastaa dekkarinystävien aivosolut ja vaatii tiimiltä saumatonta yhteistyötä. Onnistunutta pakoa voi juhlistaa juoman ja ruuan merkeissä Pukstaavin viehättävällä terassilla.
Hyvän ruuan ystävä suuntaa tiensä upeiden vesistömaisemien äärelle Tyrvään Pappilaan. Maukkaan ruuan nautiskelun ohessa voi ihailla Pappilan kamareissa ja saleissa esillä olevaa kiinnostavaa taidetta. Lumoavassa puutarhassa voi ihailla vehreää luontoa sekä kiehtovia veistoksia.
Mikäli loma tarkoittaa sinulle vain rentoa joutenoloa, onnistuu sekin Sastamalassa. Lauantaiset toripäivät vetävät väkeä kauempaakin ja päivää voi viettää ihan vain torielämää tarkkaillen. Kesäpäivää viilentää pulahdus keskustan Pororannasta Liekoveteen ja ehkä herkullinen jäätelöannos torin laidan kahvilassa tai jäätelökioskilla.

Bussikyydillä keskustasta keskustaan alle kympillä

Tarjoamme nyt mahdollisuuden lähteä vaivattomalle lähimatkalle Tampereen keskustasta Sastamalan keskustaan ja takaisin aikas mukavaan kesähintaan: meno-paluulippu aikuiselta alle kympin ja perheen nassikoilta vain kolme euroa suuntaansa.
Nyt kannattaa siis suunnata EB:n tai Matkahuollon sivuille tai avata Bussiliput-sovellus. Kesälauantaita koskevan alennuksen saat koodilla LLSastamala.

Kesälauantaiden aikataulut täältä