Bistro15 kahvila & ravintola

4.4/5 - (14 votes)

Tervetuloa tutustumaan marraskuussa 2020 avattuun trendikkääseen bistroon, johon voit tulla aamukahville, lounaalle, tekemään etätöitä läppärin kanssa tai istumaan mukavasti iltaa!

Ravintolamme sijaitsee Sastamalan Vammalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Itsenäisyydentie 15, josta juontuu myös käyttämämme nimi B15TRO.

Voit hemmotella itseäsi nauttimalla B15tron rennossa tunnelmassa esimerkiksi Löfbergsin erikoiskahveja, laadukasta viiniä tai salaattibaarin antimia, myös take away onnistuu. Aamusta iltaan tarjolla on monipuolinen salaattibaari, uuniperuna eri täytteillä sekä makeita ja suolaisia vitriinituotteita. Lounasta tarjoamme arkisin klo 11–14.

Lounasajan jälkeen ja viikonloppuisin saatavilla on muun muassa maukkaita burgereita, possun lehtipihviä ja tapaksia. Lapsille on myös omia annoksia. Huomioimme valikoimassa erikoisruokavaliot. Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Ravintolaan on esteetön kulku ja inva-wc. 

Lämpimästi tervetuloa!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

4.4/5 - (14 votes)

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.