B&B Kommee Kurki/Puumajoitus

Ainutlaatuinen privaatti luontoelämys Tentsile-puuteltassa

Kommeen Kurjen Tentsile-puumajoitus on aivan erityinen elämys lapsiperheille, pariskunnille, ystäväporukoille ja tyky-päivän rauhalliseksi aktiviteetiksi tai yhteishenkeä lujittavaksi rennoksi yöpymispaikaksi! Hyvinvarusteltu leiri on oivallinen paikka rauhoittua oleilemaan luonnossa ja kokea samalla upea elämysmajoitus puiden keskelle pingotetussa puuteltassa.

Puumajoituspaikka sijaitsee aivan Hanhijärvi-lintujärven rantamilla, jossa kurkien ja joutsenten johtama äänimaisema tarjoaa keväästä syksyyn mahtavan kokemuksen. Kommeen Kurjen puumajoituksessa juju on siinä, että leirissä ei tarvitse tehdä mitään erityistä. Ympäröivä luonto ja komea äänimaisema tarjoavat riittävästi ihmeteltävää leiripuuhailujen ja puuteltassa oleilun oheen.

 

Kaksi puutelttaa

Käytössä on kaksi Tentsile-puumajoitetta, jotka ovat aina samalla porukalla käytössä. Leiriin voi varata joko yöpymisen tai kolmetuntisen lepohetken. Yhteen puutelttaan mahtuu max 3 aikuista tai vaikkapa 1 aikuinen ja 3 lasta. Tämä luontoluksus on saatavilla siis jopa 6-lapsiselle perheelle tai kuudelle aikuiselle.

Toinen puuteltta on pingotettu upealle maisemapaikalle n. 180 cm korkeuteen, ja toinen puuteltta on matalalla. Korkealla olevaan telttaan Tentsilen antama suositeltu alaikäraja on 7 vuotta. Matalalla olevaan puumajoitteeseen kuljetaan päädyn isosta vetoketjuaukosta, joten sisälle pääsee helposti ja turvallisesti vähän pienempienkin lasten kanssa. Toisaalta kaksi telttaa mahdollistaa vaikka isovanhempien tai kummien mukaan ottamisen tai luontolomailun ystäväperheen kanssa.

Puumajoitus on saatavilla keväästä syksyyn. Voit antaa elämyksen myös lahjaksi, lahjakortin saa tilattua kätevästi verkkokaupasta tai sähköpostitse.

”Me leijutaan. Mykistävä näkymä kurkikosteikolle, jossa 6 paria ja 2 poikasta havaintojen mukaan. Mieletön äänimaisema. Hiljaiseksi vetää. Kiitos ja kumarrus.” T&J, 15.6.2020

”Rankkasateen jälkeen tulikin nätti ilta ja vaaleanpunainen taivas. Sauna lämmitti mukavasti matkalaisia ja sen jälkeen oli kiva istuskella iltanuotiolla kurjet seurana. ” V&E, 15.6.2020

”Metsän tuoksu, äänet, tunnelma… Se on jännä, miten selkeästi huomaa, että aistit terävöityvät luonnossa. Erityisesti näkö. Tuntuu melkein pyörryttävältä kun näköaisti terävöityy puiden keskellä.” E, T, H&P, 7.7.2020

Kommee Kurki Johkun verkkokaupan sivulla: https://kommeekurki.johku.com/fi_FI/majoitus-ja-retkeilypalvelut

Facebook ja Instagram @kommeekurki

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.