B&B Kommee Kurki

Viihtyisää talomajoitus lintujärvien läheisyydessä

B&B Kommee Kurki on luonnonläheinen ja laadukas, yli 100 m2 kokoinen talo Sastamalan maaseudulla. Talo sijaitsee pienen lintujärven lähellä, ja kurkien ja joutsenten näyttävät ylilennot ovatkin tavallinen näky pihalla ulkoillessa.

B&B Kommeen Kurjen talo on kokonaan käytössänne, ja se sopii 1-6 henkilölle. Lisäksi saatavilla on vauvansänky. Talossa on makuuhuone, suuri olohuone, hyvinvarusteltu keittiö sekä sähkösaunallinen kylpyhuone. Pihassa on käytettävissä nuotiopaikka, ja saatavilla on myös pallogrilli. Talon voi varata joko laadukkaiden liinavaatteiden ja pyyhkeiden kera tai omilla liinavaatteilla.

Talo, Satukurki-mökki ja puumajoitus

Keväästä syksyyn saatavilla on myös puutarhan laidalla oleva leikkisästi sisustettu Satukurki-mökki, jonka voi vuokrata lisätilaksi talomajoituksen yhteyteen tai erillisenä yksinkertaisena mutta hauskana majoituspaikkana. Satukurki-mökkiin mahtuu yöpymään 4 henkilöä, ja sinne voi pientä maksua vastaan ottaa myös lemmikin mukaan. Satukurki-mökin yhteydessä on nuotiopaikka grillailua varten, ja avaralla terassilla on mukavaa istuskella sateellakin maalaismaisemaa katsellen.

Jos sinulla tulee majoittumisen aikana mitä tahansa kysyttävää, olemme helposti saatavilla, sillä asumme samalla tontilla. Vieraidemme rauha on meille tärkeää, ja olemme tottuneet panostamaan siihen mahdollisimman paljon.

Kommeella Kurjella on myös puumajoitusleiri, jonka voi varata yöpymiseen luonnon keskellä tai päivälepoa varten.

”Olimme enemmän kun tyytyväisiä oleskeluumme. Isäntäväki on todella tehnyt kaikkensa viihtyvyyden eteen, pienintä yksityiskohtaa myöten. Isovanhemmat ja 5-v poika viihdyimme kaikki hyvin. Lapsella oli mukavaa leikkiseuraa turvallisella pihalla. Mitään ei puuttunut. ” B, 8/2020

”Aivan loistava paikka rentoutua ja olla luonnon keskellä kaikessa rauhassa, suosittelemme.” T, 7/2020

”Rauhallista ja erittäin siistiä – hyvät sängyt ja lisäksi mahdollisuus valita matala tyyny. Sauna ja pesutilat uudenveroisia ja mahdollisuus käyttää pyykinpesukonetta. Loistava tukikohta tutustua lähialueeseen. ” A, 10/2018

 

Kommee Kurki Johkun verkkokaupassa: https://kommeekurki.johku.com/fi_FI/majoitus-ja-retkeilypalvelut

Facebook ja Instagram @kommeekurki

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

B&B Kommee Kurki

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.