Art Pappila

TAIDETTA KAIKILLE

Art Pappilan taidenäyttelytoiminnan takana on Tyrvään Pappilan omistajapariskunta Kirsi-Marja ja Jarmo Nieminen. Rakkaus taiteeseen on toiminut heille inspiraationa ja lähtökohtana Art Pappilan näyttelyille ja julkaisuille.

Niemiset ovat keränneet kotimaista ja kansainvälistä taidetta jo parinkymmenen vuoden ajan. Kokoelmiin on päätynyt useiden merkittävien suomalaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden teoksia. Tyrvään Pappilan entisessä kivinavetassa järjestettävissä kesänäyttelyissä he haluavat tuoda näitä taideteoksia kaikkien nähtäväksi.

Kesällä 2018 Kivinavetassa oli esillä Osmo Rauhalan taidenäyttely Ennen ja jälkeen – Before and After. Näyttely koostui Rauhalan tunnetuista maalauksista ja grafiikanvedoksista sekä harvinaisista, ennen näkemättömistä luonnoksista Pyhän Olavin kirkon maalaustyön ajalta.

 

Kesällä 2021 valloittava Marc Chagall, Taidegrafiikkaa 1928–84 -näyttely

Kesän 2021 taiteilija on Marc Chagall. Hänen teoksensa lumoavat unenomaisuudella ja upealla värikylläisyydellä. Näyttely esittelee hänen taidegrafiikkaansa useammalta vuosikymmeneltä yli 160 teoksella. Vedokset ovat kuvituksia Chagallilta tilatuista taidekirjoista kuten Dafnis ja Khloe, The Bible, Exodus, Odysseus ja Songes. Muita esille tulevia teossarjoja ovat De Mauvais Sujets, Circus, Sur la terre des dieux ja Celui qui dit les choses sans rien dire. Osa esillä olevista töistä on täysin uniikkeja ja ensimmäistä kertaa esillä Suomessa. Näyttely oli tarkoitus järjestää kesällä 2020, mutta koronaepidemian aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi se päädyttiin siirtämään kesään 2021.

 

Näyttelyn aukioloajat

Näyttely avoinna 11.6.–15.8
Näyttely on poikkeuksellisesti suljettu 2.–4.7.

Aukioloajat:  ma–la klo 12–18

                       su klo 12–16

 

Art Pappila

Vanha Kivinavetta
Jaatsinkatu 2, 38210 Sastamala

http://www.artpappila.fi

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Art Pappila

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.