Villa Royal

Aikamatka Barokista Jugendiin on entistä huikeampi matka. Ihastutte varmasti upeaan musiikkisalonkiin ja huikeisiin kalusteisiin empire -peilisalissa. Eikä siinä kaikki! Yläkerran pienet salongit avataan myös vieraille.

Varatkaa matka jo heti ja myös ensi vuoden puolelle hyvissä ajoin. Villan kuningas Markku Ellala esittelee Teille paljon upeaa ekosisustustaidetta. Teemme ilmastotekoa ja kaihdamme kertakäyttökulttuuria. Aikamatka kestää noin tunnin. Vain ryhmille. 

Tietysti Suomen parhaat kahvit nautitaan hillatäytekakun kera kuninkaallisesta posliinista. Sopiva aika on 2 tuntia, niin ehditte katselemaan ja tutustumaan eri aikakausien tyyleihin.

Turvallisuussyistä meillä voi ottaa vain ryhmäkuvan. Muutoin kuvaamista ei sallita. Olemme tehneet teille kuvasarjan, jossa on kuvat ja lyhyt selostus kustakin salista ja salongista. Se on mukava muisto upeasta palatsista.
Tutustukaa tarkemmin varausohjeisiin tai kilauttakaa Markku Ellalalle, 040 516 2453.

 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Villa Royal

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.