Vanhan kirjallisuuden päivät

Ainutlaatuista kirjatunnelmaa!

Vanhan kirjallisuuden päiviä vietetään aina juhannuksen jälkeisenä perjantaina ja lauantaina Sylvään koululla Sastamalassa. Tapahtuman kivijalkana toimii antikvaarinen kirjamyynti ja Sylväälle kerääntyykin vuosittain noin 60 antikvariaattia. Lisäksi paikalla on mm. kustantajia, yhdistyksiä ja muita alan toimijoita noin 40 kappaletta.

Tapahtuman ohjelma rakentuu vuosittain vaihtuvan teeman ympärille (esim. vuonna 2013 Moraali) ja teemaa käsitellään seminaareissa ja paneelikeskusteluissa, joissa nähdään mm. eturivin kirjailijoita, poliitikoita ja tutkijoita. Ohjelmassa on myös perjantai-illan laadukas musiikkinumero, kirjahuutokauppa sekä Lasten omat kirjapäivät.

Tapahtuma-alueella voi nauttia tunnelmallisen telttaravintolan antimista. Tarjolla on lounasta, kahvia, virvokkeita. Illalla teltalla pääsee tanssimaan asfalttiparketilla.

Kävijöitä palvelee tapahtumassa kaupunkibussi, jonka kyydissä on helppo saapua Sylväälle esimerkiksi rautatieasemalta. Bussin kyydissä pääsee myös tutustumaan Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon ja muihin nähtävyyksiin sekä kaupungin kauppoihin. Omalla autolla saapuvat löytävät parkkipaikan Sylvään koulun läheisyydestä.

Tervetuloa Vanhan kirjallisuuden päiville!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Vanhan kirjallisuuden päivät

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.