Tyrvään Pappila

TERVETULOA TAPAHTUMATALOON!

Elämyksiä, herkkuja ja tunnelmaa

Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista ja kiinnostavista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesäaikaan myös vehreän pihapiirin amfiteatterissa. Pappila kokoaa ihmisiä yhteen niin Sastamalasta kuin muualta Suomesta.

Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Kysy meiltä tarjousta häiden, perhejuhlan tai yritystilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäät ja lämpöisen kodikkaat tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään.

Upea historiallinen miljöö, elävää kulttuuria ja herkullista ruokaa

Tyrvään Pappilan tarina kulkee 1800-luvun lopun puupappilasta vuonna 1922 valmistuneeksi kansallisromanttiseksi kivipappilaksi, joka  on huolella entisöity tapahtumatalo Tyrvään Pappilaksi. Pappila sijaitsee aivan Sastamalan kaupungin ytimessä, kauniin Liekoveden rantamaisemassa.

Arto Rastas on Pappilan Chef de Cuisine. Palkittu keittiömestari käyttää paljon aikaa maun ja ilmeen sinfonian luomiseen tarjotakseen asiakkaille kokonaisia elämyksiä. Pappilan keittiö vie asiakkaat ainutlaatuisille makumatkoille Välimereltä Aasian kautta Pohjolaan. Pappila järjestää säännöllisesti keittiömestarin illallisia ja kattaa kauden herkut vuotuisiin juhlapäiviin. Tapahtumia säestää useimmiten teeman istuva ohjelma.
Ryhmille järjestämme tilauksesta virkistyspäiviä, illanviettoja tai juhlia paketoiden herkullisen ruuan sekä asiakkaan toivoman ohjelman.

Pappila on avoinna talviaikaan tilauksesta sekä tapahtumien aikaan ja kesällä säännöllisemmin. 

Pappilassa on tarjolla lounas ti-pe klo 11 – 14.00

Kesäterassi Eliel aukeaa taas uudelleen kesällä 2019

 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Tyrvään Pappila

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.