Tyrvään Pappila

Ruokaa, taidetta ja tapahtumia

Tyrvään Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Voit nauttia monipuolisista ja kiinnostavista konserteista, näyttelyistä ja tapahtumista historiallisissa kamareissa sekä kesällä puutarhassa olevalla kauniilla terassilla.

Tyrvään Pappilassa yhdistyy upea historiallinen miljöö, elävä kulttuuri ja herkullinen ruoka. Pappilan keittiömestari Tapio Järvinen tarjoaa asiakkailleen uusia makuelämyksiä ja upeita makuyhdistelmiä käyttäen lähituottajien päivän tuoreimpia raaka-aineita.

Huolella entisöity miljöö palvelee niin yksityisiä juhlatarpeita kuin yritysten edustustarpeita. Kysy meiltä tarjousta häiden, perhejuhlan tai yritystilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet onnistuneisiin juhliin sekä inspiroiviin kokouksiin. Hyvä ruoka ja elämykset vievät mielen ja kielen mennessään. Ryhmille järjestämme tilauksesta virkistyspäiviä, illanviettoja tai juhlia paketoiden herkullisen ruuan sekä asiakkaan toivoman ohjelman.

Pappila sijaitsee aivan Sastamalan kaupungin ytimessä, kauniin Liekoveden rantamaisemassa. Samalla Pappilanmäellä sijaitsee myös Pappilan Kivinavetta, missä oli kesällä 2019 esillä ainutlaatuinen Henry Mooren taidegrafiikan näyttely. Näyttely esitteli noin 180 grafiikan vedosta sekä viisi veistosta. Suurin osa teoksista oli ensimäistä kertaa esillä Suomessa.

Kesällä 2020 Art Pappilan näyttelyn taiteilija on Marc Chagall. Hänen laajasta taiteellisesta tuotannostaan tullaan esittelemään laajoja sarjoja kuten Daphnis et Chloé, Songes ja Bible. Lisätietoa näyttelyistä löytyy artpappila.fi

Pappilassa on tarjolla lounas maanantaista perjantaihin. Viikonloppuna katetaan suosittu brunssi runsaalla valikoimalla suolaisia ja makeita herkkuja sekä englantilainen iltapäivätee Afternoon Tea. Katso ajankohdat verkkosivuiltamme tyrvaanpappila.fi

Tyrvään Pappila on avoinna lounasaikaan ma–pe klo 11–14 sekä muiden tapahtumien yhteydessä.

Tervetuloa Tyrvään Pappilaan herkullisen ruoan ja taiteen pariin!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Tyrvään Pappila

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.