Vastaa kyselyyn Rautaveden kulttuurimaisemasta ja voita museokortti itsellesi!

Vastaa kyselyyn Rautaveden kulttuurimaisemasta ja voita museokortti itsellesi!


Kerro kokemuksesi Rautaveden ympäristöstä!

Teen pro gradu -tutkielmaani Turun yliopiston kulttuuriperinnön tutkimuksen oppiaineeseen aiheenani Rautaveden kulttuurimaisema ja siihen liittyvät kokemukset. Tällä kyselyllä haluan kerätä kokemuksia ja muistoja tästä ympäristöstä juuri sinulta, jonka elämään tämä ympäristö jollain tavalla liittyy! Vastaaminen on anonyymiä, ja vastauksiasi käsittelee vain allekirjoittanut tutkija. Jos sinulla on tutkimukseen liittyen jotain kysyttävää, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen

Rautaveden kulttuurimaisema on valtakunnallisesti arvokas maisema-alue, lisäksi se on yksi Suomen kansallismaisemista. Alueella on siis paljon historiallista ja maisemallista arvoa. Kyselyn ohessa olevalta kartalta voit tarkistaa kyseessä olevan maisema-alueen rajauksen, siihen on myös merkittynä joitain alueen keskeisiä kyliä ja tärkeitä kohteita.

Vastaamalla tähän kyselyyn voit myös osallistua museokortin arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn loppuun. Yhteystietoja käsitellään erikseen, joten niitä ei voida yhdistää muihin vastauksiisi.

Linkki verkkokyselyyn:
https://www.webropolsurveys.com/S/0BEC90686BB883C5.par

Tulostettuja lomakkeita löytyy myös Pukstaavista, Pirunvuoren Kivilinnasta, Tyrvään Pyhän Olavin kirkosta ja Sastamalan Pyhän Marian kirkosta.

Kiitos vastauksistasi!

Vivika Ahtiala
Kulttuuriperinnön tutkimus
Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma
Turun yliopisto

Päiväys ja aika
02.07.2019 - 31.07.2019
Koko päivä


Vinkkaa kaverille: