Vanhan kirjallisuuden päivät 28.-29.6.2019

Vanhan kirjallisuuden päivät 28.-29.6.2019


Upea kaksipäiväinen kirjatapahtuma Sylvään koululla Sastamalassa!

Tapahtumassa antikvariaatteja sekä uuden kirjan myyjiä ympäri Suomea. Tule tekemään kirjalöytöjä sekä nauttimaan laadukkaasta ohjelmasta. Lauantaina 29.6. Lasten omat kirjapäivät!

Vanhan kirjallisuuden päivät ovat avoinna perjantaina 28.6. klo 10-18 ja lauantaina 29.6. klo 10-17. Telttaravintola palvelee kävijöitä myös perjantai- ja lauantai-iltana.

Tapahtumaan vapaa pääsy, Tervetuloa!

 

Ainutlaatuista kirjatunnelmaa!

Vanhan kirjallisuuden päiviä vietetään aina juhannuksen jälkeisenä perjantaina sekä lauantaina Sylvään koululla Sastamalassa. Tapahtuman kivijalkana toimii antikvaarinen kirjamyynti, Sylväälle kerääntyykin vuosittain noin 40 antikvariaattia. Lisäksi Sylvään koulun yläkerrasta löytyy yli 50 kirja-alan toimijaa mm. uuden kirjan myyjiä, kustantajia sekä yhdistyksiä.

Tapahtuman ohjelma rakentuu vuosittain vaihtuvan teeman ympärille, vuonna 2019 teemana on Oikeus ja kohtuus. Teemaa käsitellään seminaareissa ja paneelikeskusteluissa, joissa nähdään mm. eturivin kirjailijoita, poliitikkoja ja tutkijoita. Ohjelmassa on myös kirjahuutokauppa perjantaina ja Lasten omat kirjapäivät lauantaina.

Tapahtuma-alueella voi nauttia tunnelmallisen telttaravintolan antimista. Tarjolla on lounasta, kahvia, teetä, jäätelöä ja virvokkeita. Telttaravintola palvelee kävijöitä myös perjantai- ja lauantai-iltaisin, jolloin telttaravintola muuttuu mahtavaksi kesäillan viettopaikaksi.

Kävijöitä palvelee tapahtumassa kaupunkibussi, jonka kyydissä on helppo saapua Sylväälle esimerkiksi rautatieasemalta. Bussin kyydissä pääsee myös tutustumaan Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon ja muihin nähtävyyksiin sekä kaupungin kauppoihin. Kaupunkibussissa vierailevat molempina päivinä Sastamalan Oppaat, jotka tutustuttavat matkustajat kaupunkiin, tarkista aikataulut nettisivuilta. Omalla autolla saapuvat löytävät parkkipaikan Sylvään koulun pihalta tai sen läheisyydestä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy nettisivuilta www.vanhankirjallisuudenpaivat.com. Vanhan kirjallisuuden päivät on myös Facebookista, Instagramista sekä Twitteristä.

 

Tule tekemään kirjalöytöjä sekä nauttimaan laadukkaasta ohjelmasta Vanhan kirjallisuuden päiville!

Päiväys ja aika
28.06.2019 - 29.06.2019
10:00 - 17:00

Tapahtumapaikka
Sylvään koulu
Ojansuunkatu 8
Sastamala

Kartta latautuu...

Vinkkaa kaverille: