Syyslomalla naurua, leikkiä ja polkuautoilua Herra Hakkaraisen talossa

Syyslomalla naurua, leikkiä ja polkuautoilua Herra Hakkaraisen talossa


Koululaisten syyslomaviikoilla 42 ja 43 Herra Hakkarainen lähtee jälleen unissakävelemään Sastamalan Vammalassa. Herra Hakkarainen unissakävelee talonsa takapihalla, eli siis hurjan hauskalla autopihalla. (Ei tokikaan autotiellä, mutta jos kelit suosivat, polkuautoilemassa hänet voi kyllä nähdä!)

Herra Hakkarainen unissakävelee viikolla 42 ma-la 12.-17.10. klo 11 ja 14. Viikolla 43 häntä pääsee tapaamaan ma-pe 19.-23.10. klo 13 ja la 24.10. klo 11 ja 14.

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha kutsuu vielä syyslomalaisiakin ajelemaan. Muistathan pukeutua sään mukaan, niin pienet vesisateetkaan eivät haittaa menoa! Leikkimään pääsee toki myös Herra Hakkaraisen talon sisätilojen ihastuttaviin sisätiloihin. Leikkimään kutsuvat niin miekat Artturin ritareitten salissa, avaruuden hämäryys ja avaruuslento sekä vanhan kaupungin sekatavarakaupan lähes aidot porkkanat, perunat, kalat ja muut.

Leikkien lomassa voit osallistua uniaarteenmetsästykseen, missä seuraat vihjeitä pitkin poikin Herra Hakkaraisen hurjan hauskaa autopihaa, keräät kirjaimia ja lopulta saat muodostettua niistä sanan. Uniaarteenmetsästykseen osallistuneet osallistuvat Mauri Kunnaksen signeeraaman kirjan arvontaan.

Herra Hakkaraisen talo ja hurjan hauska autopiha ovat avoinna lokakuun loppuun asti:
ma-pe 10-17
la 10-16

Marraskuusta eteenpäin avoinna ovat talon sisätilat. Hurjan hauska autopiha sulkeutuu talven ajaksi ja aukeaa jälleen toukokuussa 2021.

Tervetuloa leikkimään!

 

 

 

Päiväys ja aika
12.10.2020 - 24.10.2020
00:00

Tapahtumapaikka
Herra Hakkaraisen talo
Marttilankatu 10
Sastamala

Kartta latautuu...

Vinkkaa kaverille: