Herra Hakkaraisen talon joulun aika

Herra Hakkaraisen talon joulun aika


Herra Hakkaraisen talo ja Ihanien tavaroiden kauppa ovat avoinna joulun välipäivinä.

Herra Hakkarainen ei valitettavasti unissakävele, kuten lomilla yleensä, mutta leikkimään pääsee silti! Vaikka Herra Hakkarainen ei olekaan paikalla, tärkein asia Herra Hakkaraisen talossa pysyy samana kuin aina: leikki.

Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuja maisemia koristavat joulukoristeet ja taitaa Herra Hakkaraisen olohuoneesta löytyä pieni kuusikin! Mielikuvituksekkaat leikit onnistuvat Herra Hakkaraisen omassa kodissa, Artturin ritareitten salissa, Kaikkien aikojen avaruudessa sekä Vanhassa kaupungissa.

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha on koristeltu talvikauteen ihastuttavin jouluvaloin. Polkuautot on viety talvisäilöön, minkä ansiosta ihan joka paikassa saa tähän vuoden aikaan kirmailla menemään niin paljon kuin sielu sietää!

Sekä Herra Hakkaraisen talossa että Ihanien tavaroiden kaupassa suosittelemme vahvasti maskin käyttöä. Rajaamme asiakasmäärää niin, että leikkiminen on kaikille turvallista. Suosittelemme varaamaan ajan etukäteen puhelimitse, jotta pääset leikkimään juuri sinulle sopivana aikana. Puh. 044-770 3102. Myös ovelta voi tulla kysymään, onko talossa tilaa.

 

Päiväys ja aika
28.12.2020 - 05.01.2021
00:00

Tapahtumapaikka
Herra Hakkaraisen talo
Marttilankatu 10
Sastamala

Kartta latautuu...

Vinkkaa kaverille: