Herra Hakkaraisen talo – täynnä elämyksiä!

Herra Hakkaraisen talo - täynnä elämyksiä!


Tämän hetkisten suositusten mukaan Herra Hakkaraisen talossa kerralla olevien leikkijöiden määrää rajataan. Voit poiketa kysymään ovelta onko talossa tilaa tai voit varata seurueellesi ajan etukäteen numerosta 044-770 3102.

Nämä rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi, ja niitä muutetaan tarpeen mukaan.

Herra Hakkaraisen talo perustuu rakastetun lastenkirjailija Mauri Kunnaksen tuotantoon. Herra Hakkarainen viehättää ihastuttavalla tavallaan kävellä läpi Kunnaksen kuvittamien maailmojen niiden tapahtumista sen kummemmin piittaamatta. Hän on Sastamalan (ja ehkä jopa koko maailman!) tunnetuin unissakävelijä.

Herra Hakkaraisen talossa on mahdollisuus leikkiä kotia Herra Hakkaraisen omassa kodissa, miekkailla kuin ritarit ritarien salissa lohikäärmeen tarkkailevan katseen alla, vierailla avaruudessa tutustumassa niin planeettoihin kuin avaruusmatoihinkin sekä nautiskella rauhallisesta toritunnelmasta 1800-luvun vanhan kaupungin torilla.

Herra Hakkaraisen talon sisätilojen leikkihuoneet ovat avoinna ympäri vuoden. Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla ei ole polkuautoja näin talviaikaan, minkä seurauksena autopihan autoteillä saa vapaasti kirmailla pitkin poikin! Myös poliisiasema, keltainen bussi ja muut ovat vapaasti käytettävissä myös talviaikaan.

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha aukeaa jälleen toukokuussa.

 Lisätietoja ja yhteystiedot Herra Hakkaraisen talon sivuilla: https://herrahakkaraisentalo.fi/ 

 

Päiväys ja aika
02.11.2020 - 30.04.2021
00:00

Tapahtumapaikka
Herra Hakkaraisen talo
Marttilankatu 10
Sastamala

Kartta latautuu...

Vinkkaa kaverille: