Suuliteatteri Ry

Tervetuloa kesäteatteriin, jossa et kastu etkä paistu!

Tervetuloa Sastamalan Suuliteatteriin!
Suuliteatteri sijaitsee luonnonkauniilla Hyrkin alueella, vain 3 km päässä Sastamalan kaupungin keskustasta. Teatteri on nimensä mukaisesti rakennettu vanhaan puimasuuliin, joten kesäiset sadekuurot tai paahtava auringonpaiste eivät haittaa teatterielämystä. Niin esiintymislava kuin katsomokin mukavine penkkeineen ovat kokonaan katetussa tilassa, minkä lisäksi yleisön viihtyvyyttä lisäävät sisävessat (myös inva-wc). Teatterimme on täysin esteetön, mahdollistaen myös pyörätuolilla pääsemisen katsomoon.

Suuliteatteri esittää kesällä 2019 näytelmän  Haloo poliisi – haloo!

Näytelmän ensi-ilta on pe 28.6.2019 kello 19.00

Suuliteatterin tarina alkoi vuonna 2015, kun kesällä ensi-iltansa sai Sulo Aittoniemen käsikirjoittama näytelmä ”Elo, Arttu ja kesä -44”. Kesällä 2016 ohjelmistossa oli samaisen käsikirjoittajan ”Lentäjäluutnantti Linkreenin kiimaviikot”. 

Vuonna 2017 käsikirjoittajan paikan otti taiteilijanimeä käyttävä Arttu Alaupari, jonka kynästä oli lähtöisin 100-vuotiasta Suomea kunnioittava komedia ”Kekkonen Hämeenperällä”. Kesän 2018 näytelmä Parisuhdekurssi oli myöskin Arttu Alauparin käsikirjoittama.

Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattanut Suuliteatteri luottaa myös kesällä 2019 Arttu Alauparin käsikirjoitukseen, kun ensi-iltansa  pe 28.6. saa hulvaton komedia Haloo poliisi – haloo! Näytökset jatkuvat viikoittain aina 21.7.2019 asti. Lisätietoja www.suuliteatteri.com

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Suuliteatteri Ry

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.