Suuliteatteri Ry

Tervetuloa kesäteatteriin, jossa et kastu etkä kärvenny!

Tervetuloa Sastamalan Suuliteatteriin!

Suuliteatteri sijaitsee luonnonkauniilla Hyrkin alueella, vain 3 km päässä Sastamalan kaupungin keskustasta. Teatteri on nimensä mukaisesti rakennettu vanhaan puimasuuliin, joten kesäiset sadekuurot tai paahtava auringonpaiste eivät haittaa teatterielämystä. Niin esiintymislava kuin katsomokin mukavine penkkeineen ovat kokonaan katetussa tilassa, minkä lisäksi yleisön viihtyvyyttä lisäävät sisävessat (myös inva-wc). Teatterimme on täysin esteetön, mahdollistaen myös pöyrätuolilla pääsemisen katsomoon.

 Suuliteatterin tarina alkoi vuonna 2015, kun kesällä ensi-iltansa sai Sulo Aittoniemen käsikirjoittama näytelmä ”Elo, Arttu ja kesä -44”. Kesällä 2016 ohjelmistossa oli samaisen käsikirjoittajan ”Lentäjäluutnantti Linkreenin kiimaviikot”. Vuonna 2016 käsikirjoittajan paikan otti taiteilijanimeä käyttävä Arttu Alaupari, jonka kynästä oli lähtöisin 100-vuotiasta Suomea kunnioittava komedia ”Kekkonen Hämeenperällä”.

Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattanut Suuliteatteri luottaa myös kesällä 2018 Arttu Alauparin käsikirjoitukseen, kun ensi-iltansa 28.6. saa hersyvä komedia ”Parisuhdekurssi”. Kurssilla matkataan tunteiden vuoristoradalla, kurssille osallistujien ollessa toinen toistaan persoonallisempia. Tätä kurssia ei kannata jättää väliin! Näytökset jatkuvat viikoittain aina 5.8. asti.

 

 

 

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Suuliteatteri Ry

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.