Silmu&Solmu

Tunnelmallinen käsityöpuoti täynnä ihania lankoja, vinkkejä ja ideoita

Silmu&Solmu on tunnelmallinen käsityöpuoti Marttilankadulla, vanhassa suuressa puutalossa aivan Tyrvään Kirjakaupan naapurissa. Puodista löydät upean valikoiman neule- ja virkkauslankoja, ohjeita ja neuletarvikkeita. Valikoimaa täydentää laaja valikoima erilaisia ompelu- ja käsityötarvikkeita. Silmu&Solmulla on myös oma, yhteistyössä neulesuunnittelija Marita Metsäkylän kanssa toteutettu MARIDIS-neuleohjemallisto. Upeat MARIDIS-mallit, ohjeet ja tarvikepaketit löydät puodistamme.

Silmu&Solmulla on myös suosittu verkkokauppa www.silmusolmu.fi, jossa voit tutustua tuotevalikoimaamme ja tilata tuotteita.

Puodin Silmukkasalongissa kokoonnutaan lauantaisin neuletapaamisen merkeissä, tervetuloa mukaan oman kutimen kera! Tapaamispäivät löytyvät verkkosivuiltamme.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Silmu&Solmu

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.