Pyymäen Leipomo Oy

Pyymäen Konditoria ja Leipurin kahvila

Pyymäen leipomo on yritys, jossa lähes 60-vuotinen perinne ja osaaminen näkyvät vahvana myös tänään. Kolmannen polven perheyrityksessä leivotaan tutun turvallisia klassikoita ja valmistetaan kaiken aikaa uusia makuelämyksiä. Tuotevalikoima on runsaimmillaan omissa kahviloissamme. Lounaskahvila Leipurin kahvila sijaitsee leipomorakennuksen kupeessa. Tyylikkäästä kahvilakulttuurista ja maukkaista tuotteista voi nauttia myös aivan Sastamalan keskustassa Onkiniemenkadulla sijaitsevassa Pyymäen konditoriassa. Vitriineistä löytyvät kauden herkullisimmat leivonnaiset, kahvileivät, pikkusuolaiset ja tutut leipätuotteet.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Pyymäen Leipomo Oy

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.