Muotitalo Jokinen

Jätä vaatepulmat Jokiselle! Myymälämme on täynnä ihania ja laadukkaita vaatteita muotitietoisille naisille. Alakerran myymälästä löydät ”Aina jotain kivaa uutta…” ja yksin ei tarvitse pärjätä, sillä ammattitaitoiset myyjämme ovat apunasi. Tuotemerkkejämme ovat Gerry Weber, Edition, Taifun ja Samoon.

Toisessa kerroksessa on ihana Jokisen OUTLET –myymälä, josta löytyy ajankohtaisia laatuvaatteita huippuedullisesti. ”Muoti kuuluu Jok´ikiselle!” Outlet toimii neljän Muotitalo Jokisen sekä kahden House of Gerry Weber –myymälän poistomyymälänä, joten upeita tuotteita riittää ja valikoima uudistuu myös Outletin puolella.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Muotitalo Jokinen

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.