Mattilan Majatalo

Mattilan Majatalo sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua Sastamalan Kärppälässä. 1800-luvun puolivälissä valmistuneen maatilan päärakennus on entisöity idyllisiksi majoitus-, juhla- ja kokoustiloiksi. Mattilassa nukut hyvin ja pääset nauttimaan luonnon rauhasta. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Kärppälän Ratsutila.

Mattilan Majatalon huoneet ovat tilavia 2–4 hengen huoneita. Vieraiden käytössä on myös täydellisesti varusteltu iso keittiö, kaksi salia sekä saunatilat. Yhteiset WC-tilat sijaitsevat kummassakin kerroksessa. Majoitukseen kuuluu runsas aamiainen. Isommalle ryhmälle on mahdollista tilata myös ruokailu Tyrvään Pappilasta, joka sijaitsee Sastamalan keskustassa. Pappilan keittiömestari suunnittelee juuri halutun kokonaisuuden toteutettavaksi Mattilassa.

Mattilan Majatalo
Kärppälänraitti 112, 38220 Sastamala
p. 010 4190 290
https://mattilanmajatalo.fi

MAJOITUSHINNAT ALKAEN (2019)

  • 2 hengen huone 45 eur/hlö/yö
  • 1 hengen huone 80 eur/hlö/yö
  • 4 hengen huone 30 eur/hlö/yö
  • (hinnat sisältävät liinavaatteet ja aamiaisen)
  • Lisävuode (matkasänky) 20 eur
  • Kysy tarjous juuri sinun tapahtumaasi.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.