Liekoranta

Vahvaa osaamista ja tunnetta!

Kestikievari Liekoranta – yli 110-vuotias hotelliravintola – on hellästi ja lämmöllä kunnostettu palvelemaan asiakkaita elämän eri tilanteissa. Vatsat täyttyvät kievarin lounaspöydän antimista tai listan annoksista, joita mestarimme valmistavat paikallisista raaka-aineista suurella sydämellä. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja kesäterassi tarjoaa viihtyisät puitteet ulkona ruokailuun, virkistävien juomien sekä kahvilan tuotteiden nauttimiseen.

Pienestä lähiruoka puodista löytyvät parhaimmat paikalliset ruokatuotteet kotiin tai tuliaisiksi. Kahvilassamme voi tutustua ympäri vuoden Vammalan Seudun Taideyhdistyksen taidenäyttelyihin. Kesäaikaan Liekorannan pihapiirissä on mm. kesäteatteri, kanoottivuokrausta ja ohjattua jousiammuntaa. 

Kievari on päivittäin avoimena 1.5.-27.8.2017. Muina aikoina palvelemme tilauksesta. Majoittuminen on mahdollista ympäri vuoden.

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Liekoranta

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.