Kelarannan kesäteatteri

Sastamala / Suodenniemi / Kelarannan Kesäteatteri

Ohjelmisto 2018:

Kelarannan kesäteatteri esittää Suodenniemen Kelarannassa näytelmän

”KATASTROFI KELALLA”

Kelan toimiston sähköovet lukkiutuvat yllättäen eräänä perjantai-iltapäivänä jättäen työntekijät, siistijän ja yhden asiakkaan neljän seinän sisään. Toimiston turvallisuuspäälliköstä ei oikein tunnu olevan apua, ja pian käy ilmi, että sähköt ovat poikki tai katkaistut koko toimistosta. Tunnelma kiristyy hiljalleen samalla kun vesi- ja ruokavarannot hupenevat, eikä ilmastointikaan enää pelaa. Epätietoisuus tukalan tilanteen kestosta alkaa nakertaa itse kunkin hermoja ja villit huhut kyberhyökkäyksestäkin alkavat saada ilmaa alleen. Soppa on valmis, kun vielä selviää, että kukaan ei ole poistumassa viikonlopun viettoon, vaan yö vietetäänkin toimiston lattialla. Kuka on syyllinen, ja kuka kukin ylipäätään lopulta on? Ja miksi sen toimeentulohakemuksenkin pitää olla niin mahdoton täyttää?

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.