Herra Hakkaraisen talo

Seikkailua varten valmiina

Talossa astut sisään Mauri Kunnaksen Kuningas Artturin Ritarien tarinoiden maailmaan, Kaikkien aikojen avaruuteen sekä Koiramäen lasten kaupunkimiljööseen. Mutta mistä löytyy veikeä sarvipää ja kaupungin uutterin unissakävelijä Herra Hakkarainen? Hänet löytää omasta kodistaan, jossa voi leikkiä keittiössä ja ullakolla. Kodin naapurissa on myös muuta kivaa: kummitustalo ja majakka. Tarinoiden melsteestä voi hetkeksi rauhoittua puuhahuoneeseen lukemaan ja piirtämään sekä katsomaan Mauri Kunnaksesta kertovaa ohjelmaa.

Herra Hakkaraisen talon yhteydessä sijaitsevasta Ihanien tavaroiden kaupasta voi ostaa hauskan retken päätteeksi jonkin mukavan matkamuiston!

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Herra Hakkaraisen talo

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.