Café Ernomane

Tyrwään parasta kahvetta ja paikallisia herkkuja viihtyisässä noin 30 asiakaspaikan kahvilassa. Ei mitään peruskahvetta vaan Pirkanmaan paahtimon pientilakahvia Colombian ja Brasilian kahvitiloilta. Maussa yhdistyvät brasilialaisen kahvin pehmeä pähkinäisyys ja kolumbialaisen kahvin hedelmäinen makumaailma. Tumma, mutta ei liian. 

Kesäisin kahveesi voit nauttia halutessasi myös ulkoterassillamme. Tule viihtymään rentouttava hetki herkkujen parissa paikanpäällä tai nouda tuotteet kotiin tai työpaikan kahvipöytään. Kahvilassamme on esteetön kulku; sisään pääset sujuvasti niin pyörätuolilla kuin lastenvaunuillakin. Toinen wc-tila on mitoitettu em. tarkoituksen mukaiseksi ja sieltä löytyy perheen pienemmille myös hoitotaso. 

Tilamme taipuvat myös erilaisiin tilaisuuksiin, kuten esim. kokouksiin tai perhejuhliin. Kysy tarjous sähköpostilla tai puhelimitse. Meiltä voit myös tilata tuotteita juhliin, kokouksiin ym. tarpeisiin. Räätälöimme herkut toiveidesi mukaan niin suolaiseen kuin makeaankin makuun. 

Kahvilasta löydät myös vaihtuvan valikoiman muita tuotteita, joita voit ostaa lahjaksi tai omaksi iloksesi; Elvarin herkkukoruja, Pirkanmaan paahtimon pientilakahvia, Nenni&Friends -kortteja sekä -julisteita, kotisirkkoja, herkullista suklaata ym. vaihtuvia tuotteita. 

Meitä voit seurata Facebookissa sekä Instagramissa. 

https://www.facebook.com/cafeernomane/
https://www.instagram.com/cafeernomane/

 

Tervetuloa kauempaakin! 

 

Café Ernomane

Itsenäisyydentie 5

38200 Sastamala

050 363 9593

Kohteen yhteystiedot

Käyttäjien arviot kohteesta

Café Ernomane

Voit antaa oman arviosi kohteesta klikkaamalla tähtiä.

Oma reissu

Lisää tämä kohde omaan reissuusi

Siirry Oma reissu -sivulle

Mikä ihmeen oma reissu?

Voit sivustoa selatessasi ja mielenkiintoisen kohteen löytäessäsi valita kyseisen paikan Kohteen yhteystiedot -kentästä omaan reissulistaasi.

Oma reissu -sivulta näet listalle valitsemasi kohteet luettelona, josta voit kätevästi siirtyä vielä uudelleen tarkastelemaan kohteen tietoja tai halutessasi poistaa kohteen listalta. Lisäksi näet valitsemasi kohteet kartalla sekä muokattavana reittiohje-listana.